Jakt i Afrika

Hemingway fick den, Karen Blixen fick den, och många andra jägare och naturälskare efter dem har fått den
den afrikanska febern

Hör man en historia med särskild glöd, passion och osedvanlig inlevelse, så kommer den nästan alltid från Afrika. Berättad av äventyrare som fått Afrika i blodet, och som berättar om sina minnen från de afrikanska savannen men som aldrig helt kommer till sin rätt för en lyssnare som aldrig själv har suttit runt lägerelden efter en lång och upplevelserik dag i djungeln, och hört Afrika vakna för natten...

Många - speciellt jägare - har hört berättas om denna Afrikamystik, men få har lyckats förstå den, än mindre upplevt den. Vad som utlöser ett beroende av den afrikanska kontinenten är svårt att säga. Ljud och dofter kan inte beskrivas. Men det är möjligt att beskriva den fantastiska naturen, mångfalden i viltbeståndet, det färgrika fågellivet, den livsglada och tillmötesgående befolkningen, den utforskande jakten och det behagliga klimatet.

Afrikafeber - specialpaket

Detta ingår 5 jaktdagar + ankomst- och avresedag. Transporter till och från flygplatsen, jakttillstånd, fällavgifter, helpension och tvättservice, professional hunter (PH). Flyg, konservator tillkomme.

Specialpaket: 2 jägare + 1 PH, vardera en trofé av Oryx, Blesbock, Springbock, Steenbock valfritt Vårtsvin eller Duiker (5 troféer!) .

Detta är en jakt som vi varmt Rekommenderar. Trevliga marker, bra troféer (goda medaljchanser) och fint jaktvärdskap! Dessutom finns naturligtvis också möjlighet att jaga ”à la carte”.