Game & Hunting Club Scandinavia +46 707 53 27 44

Jaktresor i samarbete med Waidmann


För att kunna erbjuda nya och förbättrade möjligheter och resmål för våra deltagare och resenärer är vi på GHCS mycket glada att erbjuda ett unikt upplägg tillsammans med researrangören 
Waidmann. Nu kan vi erbjuda en helhetslösning för dig vill resa och jaga i noggrant utvalda jaktområden med hög kvalitét. Både GHCS och Waidmann vill på detta sätt stärka och identifiera nya områden för ömsesidig nytta och utveckling.

Jaktturismen är en tydligt växande sektor inom lifestyle och rekreation. Flera indikatorer pekar på att branschen kommer att fortsätta sin tillväxtresa. Game & Hunting Club Scandinavia (GHCS) har inom ramen för sitt aktiva arbete inom jakt som rekreation och naturupplevelser valt ut jaktresor som sticker skiljer från mängden genom att erbjuda kompletta paket där inte bara jakten, utan också ett naturnära boende och god mat står i fokus för en total jaktupplevelse. Vi jobbar ständigt tillsammans med våra partners för att utveckla respektive verksamheter och bli mer framgångsrika och valbara.

Waidmann är en jaktresearrangör där det mesta ingår; resa, transport, transfer på destinationerna, härligt boende och god mat ingår i priset. Du får vid beställning och bokning en helhetsbild om vad som ingår och självklart ingår resegarantier.

Flera typer av jakter erbjuds som exempelvis drevjakter i Kroatien, Spanien samt Polen. Pyrschjakter i Skottland, Sydafrika och Polen. Jakt i alperna, Kroatien och Spanien med vackra upplevelser upp i de höga bergen. Exotiska jakter i Namibia, England, Mauritius och i framtiden kommer flera resmål utvecklas och ingå i Waidmanns reseportfolio.

För att kunna nyttja erbjudandet från Game and Hunting Club Scandinavia behöver du vid kontakt med Waidmann Jaktresor ange koden: GHCS 

Kontaktuppgifter Waidmann Jaktresor  

Rasmus Nilsson
VD / CEO
Waidmann Jaktresor AB
Fabriksgatan 13
412 50 Göteborg
rasmus@waidmann.se

Telefon: 031-320 41 01