Game & Hunting Club Scandinavia +46 707 53 27 44

Samarbetspartners

De unika arrangemang som erbjuds samarbetsföretagen genom GHCS rymmer fantastiska möjligheter till upplevelser utöver det vanliga, både för kunder och egna medarbetare i företaget. Du och dina gäster är välkomna att delta tillsammans med - och lära känna -den svenska vildmarken i våra gemensamma utbildnings-och konferensarrangemang. Eller i ditt eget skräddarsydda arrangemang för kunder eller egen organisation.

Bland supportföretagen finns ett stort antal av Sveriges största och mest välkända företag. Som Sponsor inbjuds ditt företag att vara representerat vid vissa av de mycket uppskattade aktiviteter vi arrangerar flera gånger om året. Dessa är utmärkta tillfällen att knyta kontakter och samtidigt informera om ditt företags affärsverksamhet under trivsamma former, utanför vardagen.

Vi samarbetar med starka företag/varumärken som vi själva använder oss av eller har ett stort förtroende för. Målsättningen med våra samarbeten är att skapa en kreativ utveckling och ett stort värde för bägge parter. Vill ni också samarbeta med GHCS?

Vapensmed Brian Pedersen AB

Brian Pedersen erbjuder allt inom vapensmide såsom tillverkning av kikarmontage, bakkappor, kolvfräsning, blånering, facettslipning och mycket mer, se exempel på Brians arbeten på hans hemsida:  https://www.facebook.com/brianpedersenab 

Brian nås på telefon  070-890 54 84.